Hangende tuinschommels: een aanwinst voor je tuin

Een hangende tuinschommel is een geweldige aanwinst voor je achtertuin, zodat jij en je dierbaren kunnen ontspannen en genieten van het buitenleven. Vandaag staat onze blog in het teken van het helpen bij het vinden van de juiste tuinschommel voor jou!

In tegenstelling tot wat men zou denken, zijn er veel verschillende opties als het gaat om schommels, en ze zijn niet noodzakelijkerwijs voor kinderen! We hebben bijvoorbeeld hangende sofa schommels gevonden, of love seat tuinschommels voor om in te genieten met je geliefde. Hiermee bedoelen we dat er manieren zijn om het idee van de traditionele houten schommelbank te heroverwegen en een geweldige hangende schommel in je achtertuin te creëren. Er zijn zelfs grote schommels voor volwassenen om te gaan liggen en te ontspannen of te mediteren. En ook mooie eenvoudige schommels om je innerlijke kind gelukkig te maken. Deze houten schommelzitjes zijn geweldige aanvullingen op je buitenmeubilair, en zijn volledig aanpasbaar aan je behoeften.

Hoe maak ik mijn buitenschommel zelf?

Je kunt je nieuwe schommel zelf  maken – van pallets of gewonnen hout, bijvoorbeeld – en hem aanpassen aan hoe je wilt. Gebruik de ideeën in dit blog om te leren wat de mogelijkheden zijn!

tuinschommel


Tuinschommel kopen

Je kunt je hangende tuinschommel ook kopen, en de opties zijn geweldig als je goed kijkt naar wat er wordt aangeboden. We hebben ontdekt dat er veel mogelijkheden zijn van hoe een hangende tuinschommel er uit kan zien. Zowel creatieve ideeën als comfortabele opties die je kunt gebruiken om heerlijk te ontspannen na een zware dag op het werk, of tijdens warme zomerdagen met het lezen van een goed boek. Dus kijk eens naar hangende tuinschommels en misschien raak je wel net zo verliefd als wij!

Op zoek naar meer tuininspiratie? Bekijk wat je kunt doen met buitenverlichting!